Szolgáltatásaink

image

Statiszta

Mozi és reklámfilmben vállalunk gyermek, tini és felnőtt táncos statiszta szerepeket, valamint koreográfiák készítését és betanítását. Csapatunk profi háttérstábbal, vállalható árakon fogadja a megkereséseket!

wedding-party-dance-bride-163219

Esküvő

Nyitótáncok és karaktertáncok betanítása a pár igényeihez igazodva. Az oktatás lehet a pár otthonában, vagy a tánctermünkben. Egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás és koreográfia.

maxresdefault

Szalagavató

Ha szalagavató, akkor tánc! Mi segítünk, hogy osztályoddal a legjobb formátokat hozzátok és lenyűgözzétek a közönséget. Legyen szó karaktertáncról vagy hiphop stílusról.

2e16140753011640761849febc872b4b

Rendezvények

Kis és nagylétszámú táncos műsorok készítését és lebonyolítását vállaljuk, mely lehet FlashMob, Workshop, táncos divatshow, vagy egyedi ötletek megvalósítása

Előnyök és kínálatunk

Fotók és videók

Az eseményeinken fotók és videók készülnek táncosainkról, valamint versenycsoportjaink tagjainak lehetőség nyílik portfólió fotózásra.

Tréningek

Ha haladó vagy, csatlakozhatsz tréning óráinkhoz is.

Tánctáborok

A nyári kurzusok segítenek Neked, hogy ne teljen el hónap, hogy nem táncolsz. Így formában tarthatod magad és az intenzív hetek alatt rengeteget tudsz fejlődni.

Workshopok

Vendég oktatóktól tanulhattok, így szélesebb tudásra tehettek szert. Minél több tanártól tanulsz, annál ügyesebb leszel.

Jó megközelíthetőség

Tánciskolánk tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető helyen található.

Tudásszint

Tudásodnak megfelelő csoportok közül választhatsz.

Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk az ûrlapunkon keresztül, és küldd el kérdéseidet