Rólunk

Bemutatkozás

 

Egyesületünk 2005-ben alakult.  Eddig többszáz gyermek kezdett el nálunk táncolni, élte meg gyermekkorát, tinikorát, majd felnőtté válását.

Hobbi táncosként kezdve az ember sokszor nem is gondolja mi minden lakozik a testében. Feladatunknak érezzük, hogy minden gyermekből, tiniből vagy akár felnőttből kihozzuk azt, amit még ő sem ismer magából. Megtanítani a titkot, aminek az ember ha  birtokában van, sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb, és magabiztosabb lesz. A titok nem olyan bonyolult.

 

Zene + Mosoly + Barátság.

Ez a három tényező mindenképp szükséges egy táncórán.

LÉNYegÜNK

Zene: Nem csak azért, mert erre mozgunk, hanem mert minden zene terápia. Segít ellazulni, vagy éppen felpörögni. A zene által különböző hangulatokat tanulunk, és a mozdulatokkal megtanuljuk kifejezni az érzéseket, mely összehangban van a zenével.
Mosoly: A mosoly azért fontos, mert ha esetleg rossz kedvünk van, és valaki ránk mosolyog, mi felnőttek is tudjuk, hogy sokkal könnyebb átlendülnünk. Ha pedig mindenki mosolyog, az energiák összeadódnak, és olyan frenetikus érzés támad mindenkiben, hogy az ember rászokik, és minden nap ezt az érzést akarja átélni.
Barátság: „Igazi közösség csak ott jön létre, ahol az emberek rejtélyes módon szeretik egymást. Vagyis barátok. Minden érdeken, valláson, politikán, társadalmi helyzeten és világnézeten túl.” (Müller Péter)
Ha ez a három tényező megvan, akkor nagyon könnyű mozdulatokat tanulni, a testünket koordinálni, és együtt mozogni.

Akik segítenek Neked

Tanáraink

khinyar_aniko

Knyihár Anikó

oktato-22

Konrád Kornélia

oktato-3

Wahby Míra

lin

Laki Szonja

jossa

Jossa - Pál Adrienn

IMG_5591

kmk,l,

Koreográfusaink

Kántor Mátsás

Kántor Mátyás

Black Time/ Getdowntuesday

Móritz Dániel22

Móritz Dániel

House of Milan
X-Treme Hip Hop Dance School
rolanf

Kőrösi Roland

Art Kingdom
Dance Community

oktato-1

Jossa - Pál Adrienn és Jossa Bence

 Getdowntuesday 

PARTNEREINK